Handelsbetingelser

Forretningsvilkår

Baunbaek & Lyn ApS, CVR 39815745, mail@baunbaekoglyn.dk, tlf 62210266

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter fra Baunbaek & Lyn ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler.

Fortrydelsesret

På købte varer er der 14 dages fortrydelsesret, og herefter 14 dage til at sende varen retur. Man kan godt fortryde et køb, selvom varen er blevet lettere brugt – dog kan varen ikke bruges udover hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt udover hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik, bliver der lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse bliver ikke tilbagebetalt. Læs mere på forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk

Returnering

Ved returnering af vare skal du benytte vores returseddel som skal vedlægges varen. Omkostninger vedrørende returnering afholdes udelukkende af kunden selv. Det betyder, at pakker sendt til vores adresse på postopkrævning ikke bliver taget imod. Ved returnering bør returvaren sendes og pakkes forsvarligt. Returvarer som har lidt skade pga. mangelfuld emballering, kan medføre tab af returretten. Vi anbefaler derfor at returnering sker ved genbrug af emballagen, som varen blev modtaget i. Så snart vi modtager en returvare og får tjekket om alt er, som det skal være, tilbagefører vi hurtigst muligt det fakturerede beløb til din konto. Varer skal returneres i ubrugt stand og i original emballage. Varer i forseglet emballage returneres i ubrudt stand. Er varen brugt eller emballagen brudt, bortfalder returretten. Alle returvarer skal sendes til vores adresse, og ikke til en pakkeshop. Returvarer sendt til en pakkeshop afhentes ikke.

Reklamation

Som forbruger har du 24 måneders (12 mdr for erhvervsdrivende) reklamationsret på varer købt hos Baunbaek & Lyn ApS. Det betyder, at såfremt varen havde en fejl, da du købte den, har du ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, som er opstået i forbindelse med almindelig brug og slidtage. Ved forkert brug, uheld eller misbrug af den købte vare bortfalder reklamationsretten også. Såfremt der reklameres på en købt vare, som ikke fejler noget, vil varen blive sendt retur og kunden vil blive opkrævet betaling for omemballering og forsendelse. Ved brug af reklamationsretten henvises til punktet ‘returnering’.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse baunbaekoglyn@gmail.com

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Mobilepay

 

Alle priser i Baunbaek & Lyn ApS – på webadressen http://www.baunbaekoglyn.dk/ – er inkl. moms.

Vi trækker betalingen fra din konto når vi sender din pakke.