VÆRKSTED

LÆDERHÅNDVÆRK

Vi fremstiller bælter, seler, sandaler og forklæder. Vi arbejder primært med kernelæder.

Vi har, udover vores arbejdsbord i butikken, et større læderværksted i Vester Skerninge lidt uden for Svendborg. Det er der vores maskiner står, og vores materialer er opbevaret. På værkstedet i Vester Skerninge gør vi det “grove” arbejde – det som larmer, fylder meget eller kræver udsugning. Vi skærer huder op, klipper i længder og standser ud. Det er også der vi laver sandaler på vores gamle skomager maskiner.

Ved værkstedsbordet i butikken i Svendborg laver vi mest finish. Vi syr, både i hånden og på maskine, kantfarver og polerer. Og så er det også i butikken, at Lotte laver seler.

DIT BÆLTE BLIVER KLAR

MENS DU VENTER

Vi har altid forberedt en del bælter som hænger i butikken – klar til at sy spænder på. Det betyder, at næsten ligegyldigt hvilket bælte du kunne ønske dig, af alle de muligheder vi tilbyder, så kan vi lave dit bælte klar til dig, mens du venter!

Hvis vi alligevel ikke kan klare at have bæltet færdigt med det samme, så sender vi det gerne til dig – vi gir fragten!

 
 
 
 
 
 
VÆRKSTED

SELER

Ved den gamle høvlebænk i butikken syr vi seler.

Alle dele, læder, elastik og clips køber vi hos dygtige europæiske producenter. Metaldele er naturligvis nikkelfri, og læderet skærer vi selvfølgelig selv ud.

Lige nu laver vi kun seler med clips, men vi er i fuld gang med at udvikle seler til knapper. Vi forventer, at de er klar i løbet af efteråret 2021.

Vi har to slags clips. En “almindelig”, og en med tænder til grove bukser som f.eks. jeans eller arbejdsbukser. Begge slags fås i nikkel og antik messing. Vi kan selvfølgelig også lave selerne med ekstra længde.

Se vores standard udvalg på webshoppen, eller kontakt os hvis du har særlige ønsker.