Få slebet dine knive hos os

Har du brug for hjælp til at få slebet dine ynglingsknive skarpe, så du fortsat kan skære og snitte i køkkenet som da kniven var ny?

I samarbejde med Line fra det tidligere KøkkenFreak i Svendborg kan du nu nemt indlevere dine trætte knive og få dem slebet skarpe igen i hjertet af Svendborg - nemt, bekvemt og til en meget fordelagtig pris pr. kniv.

Sådan gør du

1. Indlever dine ønskede knive i vores butik i Svendborg - Møllergade 40

2. Line som står for at gøre knive skarpe igen vil afhente dem førstkommende onsdag i vores butik

3. Du vil kunne afhente dine knive igen om fredagen, i samme uge som du indleverede dine knive - hurtigt og nemt

4. Du betaler kun 70,- pr. kniv du ønsker slebet.

Vi tilbyder slibning af:

Lige almindelige køkkenknive

Vi sliber dog ikke:

Buede, takkede og andre former for knive i vores butik

Er du i tvivl om dine knive lever op til kravene eller brænder du inde med et andet spørgsmål - så kan du ringe eller skrive til os. Så hjælper vi dig på vej.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer af knive sliber i?

Vi sliber kun almindelige lige knive. Det vil sige ingen takkede, buede eller andre former for knive.

Hvad koster det?

Prisen pr. kniv er 70 kr. stykket.

Kan jeg sende mine knive med pakkepost og få dem slebet?

Nej, du kan hverken sende dine knive ind til os for at få dem slebet, eller få dine nyligt slebet knive sendt retur til dig. Det betyder, at denne service kun tilbydes i butikken og du skal derfor personligt selv indlevere det i butikken. Både ved indlevering og udlevering.

Er der et minimum eller maksimum af knive jeg kan få slebet på én gang?

Du kan indlevere så mange knive du ønsker, så længe at de overholder de kravet om lige almindelige knive. Der er derfor hverken en øvre eller nedre grænse for hvor mange knive du kan indlevere.

Hvor langt tid skal jeg forvente at der går fra at jeg har afleveret mine knive, til at de er klar igen?

Line, som står for at slibe knive, afhenter indleverede knive om onsdagen i butikken. Du vil kunne afhente dine slebet knive igen om fredagen - i samme uge. Du skal derfor kun undvære dine knive for en kort stund.

Hvordan kan jeg forsvarligt aflevere og hente mine knive?

Vi modtager kun knive der er indleveret på forsvarlig vis. Dette kan gøres ved fx at pakke knivene ind i et viskestykke når de indleveres i butikken. Du vil igen få din kniv udleveret på forsvarlig vis når de igen er klar til afhentning.

Hvor skal jeg aflevere og hente mine knive når de er slebet?

Du indlevere knivene personligt og fysisk i vores butik på Møllergade 40 i Svendborg. Du vil på samme adresse få udleveret dine knive. Det er både nemt og ligetil.

Du kan desuden kun indlevere knive personligt, hvilket betyder at vi ikke har mulighed for at hverken modtage eller sende dine knive.