Om os

Godt håndværk går aldrig af mode...

Vi er Lotte Baunbæk og Jesper Lyn, og vi danner par både i forretningen og privat. Vi driver vores butik i Svendborg, og producerer lædervarer på vores værksted.

Det er en passion for solidt håndværk og god kvalitet, og en kærlighed for klassisk design og æstetik som er drivkraften for vores forretning.

LÆDERHÅNDVÆRK & MATERIALER

På vores værksted arbejder vi med kernelæder, hvor vi fremstiller bælter, sandaler, forklæder og seler. Vi er fascineret af håndværk, og nysgerrighed er drivkraften til at udvikle og lære nyt.

Vi stiler efter et klassisk og tidsløst design, som i kombination med kvalitetsmaterialer, gør vores produkter til følgesvende gennem mange år.

Vi køber både læder og spænder fra dygtige producenter i Italien. Alle vores spænder og metaldele er nikkelfri og af ren messing. Vi bruger vegetabilsk garvet læder, fordi det er den mest miljøvenlige måde at fremstille læder på, og fordi det patinerer smukt.

Se vores produkter her

VORES VÆRDIER

Efter at have levet i byen i mange år søgte vi i 2014 ud på landet for at få ro, komme tættere på naturen og ikke mindst for at stifte familie.

Vi bor i et gammelt hus med vores to børn Sylvester og Solvej. Huset sætter vi selv i stand, efterhånden som vi har råd og tid. På vores store grund har vi overtaget en gammel træt juletræsplantage. Vi har besluttet at slippe den fri, og omdanne den gamle plantage til et stort stykke kontrolleret vild natur. Vi nørder insekter og vilde planter. Det er fantastisk at have et stort stykke jord, som vi på den måde kan give tilbage til naturen, og som vi kan nyde og følge hver dag - år for år.

Livet på landet er en gave til vores hverdag, og giver også inspiration til, hvordan vi skal drive vores forretning. Vigtigheden af fordybelse, kvalitet og godt håndværk har for os aldrig været mere tydelig, og det er det vi bringer med i vores forretning og på vores værksted hver dag.

Vi tilstræber at være så miljøvenlige som vi kan. Både vores egne produkter, og de varer vi sælger i vores butik, er klassikere som ikke går af mode. Det er ting som du kan bruge eller have på uanset hvad moden dikterer denne sæson. Vi vælger økologi når vi kan, og en stadig voksende del af vores sortiment er fremstillet af økologiske materialer.

TING DER HOLDER

Siden vi startede vores forretning i 2012 og indtil 2018 har vi primært arbejdede som skomagere.

På skomagerværkstedet fik vi for alvor set og mærket konsekvensen af brug-og-smid-væk kulturen. Mange sko og "lædervarer" som kom ind på vores værksted måtte vi desværre afvise at reparere. Det kunne simpelthen ikke betale sig - hvis det overhovedet kunne lade sig gøre! Brug-og-smid-væk kulturen er over os.

Dette har helt sikkert været med til, at vi selv er gået i gang med at producerer lædervarer. Vi vil ikke bidrage til denne kultur, og laver derfor bælter, sandaler, forklæder, seler og andre småting som holder i mange år.

Det er samme kriterier vi har for de produkter som vi fører i butikken - god kvalitet som kan holde i mange år, og ofte også kan repareres.

Vi vælger godt håndværk og kvalitet frem for fashion, og tror på at købe færre produkter af god kvalitet, frem for at købe mange billigere produkter som ofte skal skiftes ud - hvad enten det er på grund af for dårlig kvalitet, eller forkert farve. Det er koster naturligvis mere her og nu at købe kvalitet, men på længere sigt er pengene brugt klogt.

Se vores brands